Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Silnice na Vysočině jsou namrzlé, od rána se stalo sedm nehod. Bouralo se u Bobrové a Opatova na Jihlavsku

Opět začalo mrznout a cestování po Vysočině dnes ráno vyžaduje velkou opatrnost. Podle informací od policie se od šesté hodiny ranní stalo už sedm nehod.

Podle mluvčí policistů Michaely Lébrové jsou silnice na některých místech namrzlé a je nutné tomu přizpůsobit rychlost a styl jízdy.

„U obce Bobrová na Žďársku řidička vozidla dostala smyk a vyjela ze silnice, kde se vozidlo převrátilo na bok. K další nehodě došlo v lokalitě Opatova na Jihlavsku, kdy osobní vozidlo zůstalo po havárii přetočené mimo komunikaci na střeše," popsala krátce po 7. hodině ranní Michaela Lébrová. 

Podle meteorologů nás dnes čeká jasná až polojasná obloha, zpočátku musíme místy počítat s mlhami, které mohou být i mrznoucí. Během dne může pršet.

„Nejvyšší denní teploty se dostanou na 5 až 8 °C, při déletrvající mlze na východě kraje ojediněle jen 4 °C, maxima budou dosažena místy až večer. Vát bude slabý proměnlivý, postupně mírný jihozápadní až jižní vítr o rychlosti 3 až 7 m/s, večer postupně čerstvý západní vítr s rychlostí 5 až 9 m/s, s nárazy kolem 15 m/s," uvedli meteorologové na svém webu. 

Zítra, tedy ve čtvrtek, bychom se už neměli probudit do mrazivého rána jako tomu bylo dnes, protože čtvrteční noční teploty se budou pohybovat mezi 7 až 4 °C. 

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR, ČHMÚ

Štítky silnice, sjízdnost, počasí, nehoda, policie, Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice na Vysočině jsou namrzlé, od rána se stalo sedm nehod. Bouralo se u Bobrové a Opatova na Jihlavsku | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.