Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Požár v Jemnici za 5 milionů korun. Plameny zasáhly hospodářské stavení, rodinný dům i auto

Deset hasičských jednotek vyjíždělo dnes ráno před osmou hodinou k požáru hospodářského stavení, rodinného domu a osobního vozu. Událost se stala v Jemnici na Třebíčsku. Podle infromací od hasičů byl vyhlášený druhý stupeň požárního poplachu.

„Plameny zasáhly hospodářské stavení, část rodinného domu a osobní vůz. Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů. Dostat plameny pod kontrolu se zasahujícím jednotkám podařilo před devátou hodinou dopoledne. Po provedené lokalizaci požáru rozhodl velitel zásahu o redukci počtu zasahujících jednotek," uvedla k rozsáhlému požáru Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů.

Zásah na místě události stále probíhá, hasiči dohašují jednotlivá ohniska hoření a rozebírají konstrukce. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. „Majetková škoda vzniklá požárem byla předběžně vyčíslena na 5 milionů korun. Příčina vzniku požáru zůstává nadále v šetření," doplnila Musilová.

K požáru vyjely jednotky z Jemnice, Třebíče, Moravských Budějovic, Police a Třebelovic. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky požár, dům, oheň, zásah, hasiči, Jemnice, rodinný dům, okres Třebíč, Třebíč, Moravské Budějovice, Police, Třebelovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Požár v Jemnici za 5 milionů korun. Plameny zasáhly hospodářské stavení, rodinný dům i auto | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.