Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nejtragičtější havárie za několik let. Náraz do stromu nepřežily všechny tři osoby, nejstarší bylo devatenáct let

, aktualizováno 29. října 2022, 20:00

K jedné z tragičtějších havárií na Vysočině za posledních několik let došlo v sobotu odpoledne mezi obcemi Bory a Rousměrov na Žďársku. Havárii dopravního vozidla nepřežily tři mladé osoby.

K tragické nehodě došlo po půl třetí odpoledne na silnici třeí třídy mezi Bory a Rousměrovem. „Osobní vozidlo vyjelo mimo vozovku, převrátilo se na střechu a narazilo do stromu,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková. 

Bilance havárie je fatální - zemřely všechny tři osoby, které ve vozidle cestovaly a zůstaly v něm zaklíněné. „Jak vyplývá z ohledání místa nehody, devatenáctiletý řidič s osobním vozidlem vyjel v levotočivé zatáčce v lesním úseku mimo komunikaci do příkopu, kde se vozidlo převrátilo a střechou narazilo do vzrostlého stromu,“ doplnila Čírtková. Ve vozidle cestovali kromě řidiče dva spolujezdci ve věku devatenáct a patnáct let. 

Dnešní nehoda se zařadí mezi nejtragičtější dopravní nehody za posledních několik let. „V souvislosti s dnešní tragickou nehodou apelujeme na všechny řidiče, aby jezdili opatrně a brali na zřetel změnu klimatických podmínek. kdy se zejména v lesních úsecích může vytvářet mlha, vozovka může být mokrá a pokrytá listím, což může při vyšší rychlosti vést ke smyku vozidla,“ dodává policejní mluvčí závěrem. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, úmrtí, Žďársko, havárie, Rousměrov, Kraj Vysočina, okres Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejtragičtější havárie za několik let. Náraz do stromu nepřežily všechny tři osoby, nejstarší bylo devatenáct let | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.