Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Pondělí 21. října 2024  |  Svátek má Brigita
Bez reklam

Sedmadvacetiletá žena z Třeště pěstovala v rodinném domě konopí a prodávala marihuanu

Sedmadvacetiletá žena z Třeště na Jihlavsku podle policie pěstovala konopí a prodávala marihuanu. Kriminalisté ji zadrželi a obvinili z výroby drog. Žena, která ještě nebyla trestána, je stíhána na svobodě. V případě prokázání viny jí hrozí až pět let vězení. ČTK to dnes oznámila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Kriminalisté provedli v rodinném domě v Třešti domovní prohlídku. „V místnosti na půdě mimo jiné byl pěstební stan, předměty a chemikálie určené k urychlenému růstu rostlin,“ uvedl kriminalista Radim Novák. Kriminalisté zajistili také marihuanu, konopí a peníze. Drogy poslali na odbornou expertizu.

Žena pěstovala konopí na zahradě. Marihuanu distribuovala mladým lidem.  Jednomu z mladíků nebylo ještě ani 18 let. „Většinou prodej marihuany iniciovali zájemci, někdy ji žena sama nabízela. Marihuanu prodala v desítkách případů,“ uvedla mluvčí. Kriminalisté případ dále vyšetřují.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky konopí, marihuana, Třešť, okres Jihlava, Radim Novák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmadvacetiletá žena z Třeště pěstovala v rodinném domě konopí a prodávala marihuanu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.