Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič v autě se nevěnoval řízení a srazil cyklistku. Od vážné nehody odjel, pak se ale na místo vrátil

Záchranářský vrtulník zasahoval v pondělí 12. září v půl šesté ráno u vážné dopravní nehody, při níž se střetla cyklistka s osobním autem. Incident se stal na silnici I/34 mezi obcemi Kohoutov a Ždírec nad Doubravou.

„Řidič osobního vozidla Alfa Romeo se plně nevěnoval řízení, s vozidlem přejel na krajnici, kde pravým bokem narazil do cyklistky. Řidič po střetu na místě nezastavil a pokračoval v jízdě dál. Poté se s vozidlem vrátil zpět na místo dopravní nehody. Při dopravní nehodě došlo ke zranění sedmačtyřicetileté cyklistky, která byla po ošetření na místě letecky transportována do nemocnice v Hradci Králové,“ sdělila novinářům k vážné dopravní nehodě Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Policisté provedli u řidiče a cyklistky dechové zkoušky s negativními výsledky. Dále provedli ohledání a zadokumentování dopravní nehody, kterou nadále šetří.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, cyklistka, zranění, vrtulník, I/34, cyklista, Ždírec nad Doubravou, Kohoutov, dopravní nehoda, Alfa Romeo, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v autě se nevěnoval řízení a srazil cyklistku. Od vážné nehody odjel, pak se ale na místo vrátil | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.