Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Řidič nerespektoval stopku a narazil do jiného auta. Čtyři lidé se zranili, škoda se dostala na půl milionu

Čtyři zranění lidé a škoda skoro půl milionu korun. To je závěrečná bilance nedělní dopravní nehody, která se stala na silnici I/19 v katastru obce Olešná na Žďársku. Střetla se tam dvě osobní auta.

Incident se stal krátce po 18. hodině. „Řidič osobního vozidla BMW nerespektoval dopravní značení Stůj, dej přednost v jízdě a následně došlo ke střetu s osobním vozidlem Mazda. Při dopravní nehodě došlo ke zranění čtyř osob, kdy devětapadesátiletý řidič osobního vozidla BMW byl na místě ošetřen záchranáři. Pětačtyřicetiletý řidič osobního vozidla Mazda byl se svými spolujedoucími převezen k lékařskému ošetření do nemocnice v Novém Městě na Moravě,“ popsala novinářům Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Policisté provedli u řidičů dechové zkoušky s negativními výsledky. Při dopravní nehodě došlo k hmotné škodě na vozidlech, která byla předběžně vyčíslena na 450 tisíc korun. Policisté provedli ohledání a zadokumentování dopravní nehody, kterou nadále šetří.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, střet, incident, značka, stop, zranění, I/19, Olešná, dopravní nehoda, osobní vůz, BMW, Mazda, okres Žďár nad Sázavou, Nové Město na Moravě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič nerespektoval stopku a narazil do jiného auta. Čtyři lidé se zranili, škoda se dostala na půl milionu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.