Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Někdo v Brodě vykradl tři byty, zatímco majitelé spali. Neznáte ženu na fotkách?

Havlíčkobrodští policisté se obrací na veřejnost, která by mohla pomoct při vyšetřování vloupání do tří bytů, zatímco jejich majitelé spali. Potřebovali by zjistit totožnost ženy na fotografiích.

K vloupání došlo v noci ze středy 15. června na čtvrtek, kdy pachatel vnikl do bytových domů na ulicích Trčkova, Husova a Sídliště Pražská. V každém z domů se dále vloupal do bytu a odcizil batoh, kabelku, peněženky s finanční hotovostí, doklady, platební karty a další věci. Celková škoda se vyšplhala na necelých dvacet tisíc korun.

„Po přijetí oznámení provedli policisté v lokalitách šetření, místa činu ohledali a zadokumentovali. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání tří trestných činů, a to krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Policisté případ prověřují a po pachateli pátrají, na základě šetření zjistili, že při páchání krádeží nosil na hlavě paruku tmavé barvy,“ jmenuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté shromažďují získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili. V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti osoby zachycené na fotografiích, která by mohla poskytnout informace důležité pro prověřování.

Kontaktujte policii

„Žádáme občany, kteří osobu na fotografiích poznají nebo mají informace, kde se aktuálně nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158, případně telefonním čísle 974 271 651 nebo emailu: hb.oop.havlbrod@pcr.cz. Uvítáme také jakékoli informace směřující k objasnění případu a dopadení pachatele,“ vyzývá závěrem policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky krádež, vloupání, zloděj, pátrání, záznam, fotografie, policie, veřejnost, Havlíčkův Brod, Brod, Trčkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Někdo v Brodě vykradl tři byty, zatímco majitelé spali. Neznáte ženu na fotkách? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.