Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Chlapci kolem 15 let se opili tak, že jeden nebyl schopný dýchnout policistům. Pro oba přijela sanitka

Policie na Třebíčsku řeší případ dvou chlapců, kteří se opili a skončili v nemocnici. Oběma bylo kolem 15 let, jeden z nich ani nebyl schopen policistům dýchnout.

„Ve středu 6. července přijali policisté před osmou hodinou večer oznámení o opilých mladících, kteří polehávali před budovou v obci na Hrotovicku. Na místo vyjeli policisté a provedli šetření. Zjistili, že se jedná o dva chlapce ve věku kolem patnácti let. Starší z nich nebyl schopen komunikace ani provedení dechové zkoušky. Mladší chlapec nadýchal přes jedno promile alkoholu,“ sdělila Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Chlapci byli v takovém stavu, že bylo nutno zavolat lékařskou pomoc. Oba byli po příjezdu sanitky převezeni na vyšetření do nemocnice.

„Policisté zjišťují, kdo požití alkoholu chlapcům mladším osmnácti let umožnil a za jakých okolností se k alkoholu dostali. Informování byli jejich rodiče a také odbor sociálně právní ochrany dětí. Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání přestupkového jednání,“ dodává Kroutilová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky alkohol, nezletilí, promile, policie, okres Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chlapci kolem 15 let se opili tak, že jeden nebyl schopný dýchnout policistům. Pro oba přijela sanitka | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.