Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Z ústavu pro mládež v pátek odešla patnáctiletá dívka s dcerou, je po nich vyhlášeno celostátní pátrání

Celostátní pátrání bylo vyhlášeno po patnáctileté Veronice Sazamové, která se svojí dcerou v pátek odpoledne opustily středisko výchovné péče v Černovicích na Pelhřimovsku a od té doby se neozvala.

Patnáctiletá dívka se se svojí dcerou z vycházky do zařízení pro mládež doposud nevrátila, je stále nekontaktní. Policisté ihned po přijetí oznámení začali po pohřešované a jejím dítěti pátrat. Dívka se v současné chvíli může pohybovat kdekoliv na území ČR.

„Dívka je vysoká přibližně 160 cm, má kulatý obličej, štíhlou postavu s viditelným poporodním bříškem a dlouhé odbarvené vlasy do hněda. Na levém horním předloktí má vytetované velké písmeno M, na pravém rameni velké písmeno B a nad kotníkem levé dolní končetiny symbol +. Při odchodu měla na sobě oblečený krátký černý overal,“ popisuje v tiskové zprávě policejní inspektorka Michaela Lébrová

Dívka užívá léky, které u sebe v současné době nemá. Dle zjištěných informací má kočárek modré barvy. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka s dítětem mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ apeluje Lébrová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Černovice, okres Pelhřimov, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z ústavu pro mládež v pátek odešla patnáctiletá dívka s dcerou, je po nich vyhlášeno celostátní pátrání | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.