Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Odskočila si na záchod a přišla o fotoaparát. Policie potřebuje identifikovat cyklisty z kamerových záznamů

Krátká nerozvážnost stála za ztrátou fotoaparátu za více než 15 tisíc korun. Vyčítá si ji dívka, která ho před dvěma týdny ponechala chvíli bez dozoru na cyklostezce v Jihlavě. Po zloději pátrá policie, která ocení spolupráci veřejnosti při identifikaci cyklistů, kteří se v tu dobu na cyklostezce pohybovali.

K incidentu se ztratceným fotoaparátem došlo v sobotu 4. června kolem sedmé hodiny večer na cyklostezce v Jihlavě v lokalitě Český mlýn. „Dívka zde s jízdním kolem zastavila v prostoru před veřejnými toaletami. Fotoaparát měla položený na jízdním kole a na chvíli odešla,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Příležitosti ale někdo využil a fotoaparát si odnesl. Když se na místo dívka vrátila, zjistila, že jsou věci pryč. Přišla tak o fotoaparát značky Canon s brašnou, včetně objektivu a paměťové karty, vznikla tak škoda více než 15 tisíc korun.

V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti skupinky cyklistů zachycených na fotografiích, kteří se v lokalitě pohybovali společně s dětmi.

Policisté při šetření případu zajistili také kamerové záznamy. Na nich jsou zachyceni cyklisté, kteří místem projížděli a mohli by tak poskytnout informace důležité pro další prověřování. „Žádáme osoby na fotografiích, případně občany, kteří je poznají, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu, či vypátrání fotoaparátu,“ apeluje Kroutilová.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky svědci, krádež, fotoaparát, Jihlava, cyklostezka, cyklista, Canon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odskočila si na záchod a přišla o fotoaparát. Policie potřebuje identifikovat cyklisty z kamerových záznamů | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.