Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tři mladiství napadli a okradli muže ve Velkém Beranově. Vrací se do zařízení pro mládež, odkud utekli

Velmi rychlé rozuzlení mělo loupežné přepadení, které se odehrálo v pátek ve Velkém Beranově. Tři mladiství zde napadli muže a okradli ho o mobilní telefon a peněženku. Útočníci byli však brzy zadrženi policií a deportováni zpět do zařízení pro mládež, odkud utekli.

Přepadení měli na svědomí dva chlapci a jedna dívka, přičemž ani jednomu z nich ještě nebylo osmnáct let. Využili podnapilosti muže, kterého náhodou potkali. 

„Požadovali po něm peníze, které jim odmítl vydat, a fyzicky ho napadli, čemuž se bránil. Napadený muž nakonec přišel o mobilní telefon a peněženku,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová. 

Útočníci poté z místa utekli, ale dlouho se z lupu neradovali. Krátce po oznámení o loupeži je totiž v blízkosti autobusové zastávky zadrželi  přivolaní policisté. „Všichni tři mají být umístěni v zařízení pro mládež, odkud utekli a bylo po nich vyhlášeno pátrání,“ dodala Kroutilová.

Část věcí, o které přepadený muž přišel, kriminalisté vypátrali, další věci vydali podezřelí. Vzhledem ke zranění napadeného muže byla taktéž přivolána zdravotnická záchranná služba, která muže odvezla na ošetření do jihlavské nemocnice.

Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže a kriminalisté případ stále prověřují. Oba chlapce a dívku si následně převzal oprávněný zástupce příslušného zařízení pro mládež.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky Velký Beranov, napadení, loupež, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři mladiství napadli a okradli muže ve Velkém Beranově. Vrací se do zařízení pro mládež, odkud utekli | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.