Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Muž se skoro čtyřmi promile se urputně dobýval do bytového domu, jeho matka na něj raději poslala policii

Ke kuriózní situaci došlo v pátek okolo poledne v bytovém domě v Třebíči. Šestatřicetiletý silně opilý muž se do domu dobýval natolik urputně, že rozbil skleněnou výplň vstupních dveří a jeho matka na něj raději zavolala policii. S téměř čtyřmi promile nakonec skončil na jihlavské záchytce.

Incident se odehrál v pátek 27. května kolem poledne v bytovém domě v Třebíči. Opilý muž se zde domáhal otevření vstupních dveří do domu a tloukl do skleněné výplně vstupních dveří tak silně, že se rozbila a muže poranila na ruce.

Matka tohoto výtečníka pak raději zavolala policii, na místo byla vyslána také posádka zdravotnické záchranné služby. Dechová zkouška odhalila nadměrnou hodnotu alkoholu v dechu - 3,96 promile. Po ošetření v třebíčské nemocnici byl muž propuštěn, ale opakovaně se chtěl vrátit na místo původního incidentu.

„Jelikož muž ohrožoval svůj život a zdraví vzhledem ke své opilosti a hrozil pád do vozovky, policisté ho zajistili a eskortovali k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice v Jihlavě,“ informovala média o rozuzlení příběhu policejní mluvčí Dana Čírtková

Ohodnoť článek

Foto Shutterstock | Zdroj Policie ČR

Štítky opilost, Třebíč, policie, bytový dům, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se skoro čtyřmi promile se urputně dobýval do bytového domu, jeho matka na něj raději poslala policii | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.