Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Stále neměl dost. Recidivista odcizil z jihlavské prodejny lahve piva, když se vrátil pro další, byl zadržen

Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Tohoto pravidla se nedržel dvaatřicetiletý recidivista ve středu večer opakovaně kradl v centru Jihlavy. Nejprve bez zaplacení odešel s lahvemi piva, ale když chtěl podobný kousek zkusit znovu, zastavil ho pracovník prodejny.

Dvaatřicetiletý muž odcizil v prodejně v centru Jihlavy lahve piva, které vložil do tašky a bez zaplacení odešel. Následně se do obchodu vrátil a opět se o krádež alkoholu pokusil. Tentokrát ho ale pracovník prodejny zastavil a na místo byli přivoláni policisté.

„Při dechové zkoušce byla podezřelému muži naměřena hodnota necelé jedno a půl promile alkoholu,“ informuje policejní mluvčí Jana Kroutilová. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici, po vystřízlivění jeho další cesta vedla k policejnímu inspektorovi, který muži sdělil podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Muž byl přitom v minulosti za majetkovou trestnou činnost již opakovaně soudně trestán. Naposledy byl odsouzen v dubnu k podmíněnému trestu odnětí svobody se zkušební dobou až do roku 2026.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky krádež, pivo, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stále neměl dost. Recidivista odcizil z jihlavské prodejny lahve piva, když se vrátil pro další, byl zadržen | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.