Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Řidič na D1 převážel Efedrin a tekutinu, zřejmě amfetamin. Je to lék na zažívání pro mého kamaráda, hájil se

Celníci na Vysočině v pondělí 16. května zastavili na dálnici D1 řidiče s bulharskou poznávací značkou. Kvůli zadrženému Efedrinu a sklenici s kapalinou nakonec skončil v rukou policie.

Celníci, kteří řidiče zastavili, při kontrole vnitřních prostor v igelitové tašce našli dvacítku ampulí Efedrinu. K tomu měl muž u sebe zavařovací sklenici o objemu 370 mililitrů, ve které byla žlutozelená kapalina.

„Řidič uvedl, že se jedná o látku na zažívací potíže, kterou veze kamarádovi do Anglie. Hlídka provedla orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který pozitivně reagoval na amfetamin. Po provedení procesních úkonů byl případ předán Policii ČR k dalšímu šetření," uvedl v tiskové zprávě Richard Zeman, mluvčí Celního úřadu pro Kraj Vysočina. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Celní úřad pro Kraj Vysočina

Štítky řidič, Efedrin, tekutina, amfetamin, lék, celní, správa, kontrola, dálnice, D1, Vysočina, Dálnice D1, Kraj Vysočina, Policie České republiky, Anglie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jasoň Klíma

Nejspíš to vezl do Uherského Hradiště na pomoc fotbalistům Slovácka, kteří si ho objednali před dnešním utkáním se Spartou ve finále MOLcupu. Přestože ho stavěli policajti, asi zásilku dovezl včas, protože Slovácko s převahou vyhrálo.

Středa, 18. května 2022, 20:41Odpovědět

Řidič na D1 převážel Efedrin a tekutinu, zřejmě amfetamin. Je to lék na zažívání pro mého kamaráda, hájil se | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.