Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič v Telči se při nehodě vážně zranil. Jeho auto bylo odhozeno na svodidla a skončilo na střeše

Vážným zraněním skončila nedělní dopravní nehoda, která se stala v Telči na Jihlavsku. Jedno z aut během střetu skončilo převrácené na střechu.

Před čtvrtou hodinou odpoledne jela řidička vozidla Škoda Octavia ve směru z Telče na Třešť. „Na křižovatce odbočovala vlevo na ulici Roštýn a došlo ke střetu s automobilem Kia, které jelo v tu dobu za ní v levém jízdním pruhu. Kia byla po nárazu odhozena na svodidla a vozidlo se převrátilo na střechu. Při dopravní nehodě utrpěl řidič automobilu Kia vážné zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do jihlavské nemocnice,“ popsala incident Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Při dechových zkouškách policisté u řidičů požití alkoholu vyloučili. Místo dopravní nehody ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. „Škoda, která při nehodě vznikla, byla předběžně vyčíslena na 280 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté prověřují,“ dodává Kroutilová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, střet, svodidla, zranění, Telč, střecha, dopravní nehoda, Kia, okres Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, Škoda Octavia, Třešť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Telči se při nehodě vážně zranil. Jeho auto bylo odhozeno na svodidla a skončilo na střeše | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.