Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Krádež iPhonu za 20 tisíc v Jihlavě v přímém přenosu. Neznáte tři muže na videu?

Jihlavští policisté šetří krádež mobilního telefonu, která se stala v sobotu 9. dubna. V souvislosti s tímto případem pátrají po třech mužích zachycených na videozáznamu. Jeden z mužů vzal mobilní telefon, zbývající dva se pohybovali v jeho blízkosti, a mohli by tak poskytnout důležité informace pro prověřování. Policisté zjišťují jejich totožnost.

„K případu došlo v sobotu 9. dubna v prodejně, kam přišel nejprve po osmé hodině večer muž, který si prohlížel vystavené mobilní telefony. Poté se k němu přidal ještě druhý muž. Oba se pohybovali u pultu s telefony, se kterými manipulovali, a v prostoru obchodu. Následně přišel k vystaveným mobilním telefonům jiný muž a jeden z telefonů si odnesl. Škoda způsobená krádeží přesáhla dvacet tisíc korun. Jednalo se o mobilní telefon Apple iPhone 13, černé barvy,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po přijetí trestního oznámení začali policisté případ prověřovat. Zanalyzovali všechny dostupné informace a vyhodnotili dostupné kamerové záznamy.

„V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti mužů zachycených na videozáznamu, po kterých policisté pátrají. Zejména se jedná o muže, který si mobilní telefon z obchodu odnesl,“ říká Kroutilová.

Policie žádá občany, kteří muže na videozáznamu, případně některého z nich, poznají, nebo mají informace, kde se aktuálně nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158, „Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu či vypátrání odcizeného mobilního telefonu,“ doplňuje mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, pátrání, video, záznam veřejnost, mobilní telefon, iPhone, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Krádež iPhonu za 20 tisíc v Jihlavě v přímém přenosu. Neznáte tři muže na videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.