Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý muž usnul v trolejbuse v Jihlavě, na konečné odmítal vystoupit a dostal se do konfliktu s řidičem. Nebyli jste u toho?

, aktualizováno 5. května 2022, 13:22

Jihlavští policisté hledají důležité svědky, kteří by mohli poskytnout nějaké informace ohledně konfliktu mezi opilým cestujícím a řidičem trolejbusu. K události došlo v sobotu 2. dubna v místě zastávky MHD.

„Do trolejbusu linky C nastoupil v časných ranních hodinách na ulici Březinova třiadvacetiletý muž, který byl pod vlivem alkoholu. Cestou usnul a kolem půl šesté ráno dojel na ulici Lípová na zastávku Horní Kosov – konečná. Dvaačtyřicetiletý řidič trolejbusu muže vyzval k odchodu a došlo mezi nimi ke konfliktu. Vypjatá situace probíhala ve vozidle a následně i venku v prostoru zastávky. Nakonec řidič odjel. Muž měl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ popsala Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat a zahájili úkony trestního řízení. Zjistili totožnost obou mužů, provedli výslechy osob a shromáždili veškeré informace. Policisté zjišťují přesný průběh celé události a v zájmu prověřování se obracejí na širokou veřejnost.

„Potřebovali by, aby se přihlásili cestující, kteří trolejbusem cestovali, konflikt mezi řidičem a opilým cestujícím zaregistrovali, a mohli by tak poskytnout informace o jeho průběhu a příčině zranění muže. Uvítáme také informace od osob, které byly před šestou hodinou ráno v lokalitě trolejbusové zastávky Horní Kosov – konečná a konfliktu si všimly,“ vyzývá Kroutilová.

Každý, kdo má k incidentu nějakou důležitou informaci, se má přihlásit na tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Jihlava

Štítky incident, spor, hádka, alkohol, trolejbus, řidič, cestující, MHD, svědek, svědectví, policie, Jihlava, Horní Kosov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž usnul v trolejbuse v Jihlavě, na konečné odmítal vystoupit a dostal se do konfliktu s řidičem. Nebyli jste u toho? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.