Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Po ranním nárazu do stromu vyhasl život mladé řidičky. Policie žádá svědky o záznamy z palubních kamer

K tragické nehodě došlo v neděli časně ráno u Žďáru nad Sázavou. Dvacetiletá řidička z dosud nejasných příčin vyjela se svým osobním vozidlem mimo komunikaci I/34 a narazila do stromu. Na místě zemřela.

K nehodě došlo v neděli časně v ráno v přesně nezjištěnou dobu, ale před pátou hodinou, kdy oznámení o dopravní nehodě osobního automobilu Peugeot 406 přijali policisté. Vozidlo bylo nalezeno havarované na silnici I/34 za odbočkou na obec Polnička mezi obcemi Škrdlovice a Stržanov na Žďársku.

„Řidička s vozidlem projížděla po této silnici ve směru jízdy od obce Škrdlovice směrem na Žďár nad Sázavou a z dosud nezjištěných příčin a v přesně nezjištěnou dobu řidička vyjela s vozidlem mimo komunikaci, kde s vozidlem narazila do stromu a následně se s vozidlem převrátila na pravý bok,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Dvacetiletá řidička utrpěla těžká zranění neslučitelná se životem a na místě zemřela. Ve vozidle v době nehody cestovala sama. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Policisté ohledávají místo dopravní nehody a ohledávají také havarované vozidlo.

Další okolnosti tragické dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Žďár nad Sázavou. „V souvislosti s touto dopravní nehodou pro stanovení přesného času, kdy se nehoda stala, se obracíme na případně svědky, kteří místem od dnešní půlnoci do pěti hodin ranních projížděli a zejména mezi obcemi Krucemburk a Stržanov si povšimli jízdy osobního vozidla Peugeot 406,“ žádá Čírtková. Pokud mají svědci k dispozici kamerový záznam z palubních kamer svých vozidel, nechť se obrátí na Policii ČR, a to cestou linky tísňového volání 158.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky úmrtí, strom, Žďár nad Sázavou, havárie, dopravní nehoda, Peugeot 406, Škrdlovice, Stržanov, okres Žďár nad Sázavou, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po ranním nárazu do stromu vyhasl život mladé řidičky. Policie žádá svědky o záznamy z palubních kamer | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.