Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Řidič osobního auta u Čakovic narazil do stromu a zranil se. Byl transportován do nemocnice

, aktualizováno 12. dubna 2022, 13:10

Dnes před půl 12 došlo u Čakovic na Pelhřimovsku k dopravní nehodě, během níž narazil řidič osobního auta do stromu. Kvůli svému zranění skončil v péči lékařů.

Podle informací na webu krajských hasičů k události vyjeli profesionální hasiči z Pelhřimova. Ti zraněnému řidiči poskytli předlékařskou první pomoc a pak ho předali do péče zdravotníkům, kteří jej dovezli do pelhřimovské nemocnice. 

„U nehody zasahovala záchranářská posádka z Pacova," doplnil redakci Drbny Petr Janáček, mluvčí krajské záchranné služby. Podle něj byl lehce zraněný řidič převezen na urgentní příjem pelhřimovské nemocnice. 

Na havarovaném vozidle provedli hasiči protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Po zadokumentování dopravní nehody policisty pomohli zasahující hasiči s naložením havarovaného vozidla na odtah. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování," sdělila novinářům k nehodě Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky řidič, nehoda, náraz, strom, Čelakovice, Čakovice, nemocnice, dopravní nehoda, okres Pelhřimov, Pelhřimov, Pacov, Drbna.cz, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního auta u Čakovic narazil do stromu a zranil se. Byl transportován do nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.