Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Opilé ženy v akci. Jedna skončila se třemi promile na záchytce, druhá s autem na dětském pískovišti

Hned dvě podnapilé ženy na Žďársku daly o sobě v uplynulých dnech vědět. V Novém Městě na Moravě jedna opakovaně fyzicky napadala svého přítele, druhá ve Žďáru nad Sázavou "zaparkovala" na dětském pískovišti a z místa odešla.

K incidentu mezi mužem a ženou došlo v pátek 1. dubna kolem půl deváté večer v bytě v Novém Městě na Moravě. „Žena v podnapilém stavu fyzicky napadala svého přítele a neustále mu vyhrožovala újmou na zdraví,“ vysvětlila policejní mluvčí Dana Čírtková.

Policisté u ženy provedli dechovou zkoušku s výsledkem 3,01 promile alkoholu v dechu. Vzhledem k tomu, že sedmatřicetiletá žena ve svém jednání pokračovala, policisté ji převezli k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici do Jihlavy. Žena je podezřelá ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

Na svoje jednání nemůže být hrdá ani řidička Škody Fabie. Ta se svým vozidlem skončila v dětkém pískovišti ve Žďáru nad Sázavou, načež vystoupila a vrávoravou chůzí z místa odešla. Na dohledání pachatelky spolupracovaly hlídky městské i státní policie. Žena je nyní podezřelá ze spáchání trestného činu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Žďár nad Sázavou | Zdroj Policie ČR, Městská policie Žďár nad Sázavou

Štítky opilost, Žďár nad Sázavou, Nové Město na Moravě, agrese, nehoda, pískoviště, okres Žďár nad Sázavou, Jihlava, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilé ženy v akci. Jedna skončila se třemi promile na záchytce, druhá s autem na dětském pískovišti | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.