Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Muž se zákazem pobytu v okrese ukradl v Jihlavě dvě lahve s alkoholem. Jednu si hned vypil u cyklostezky

Jihlavští policisté byli v pondělí 21. března přivoláni k obchodnímu domu, kde došlo ke krádeži. Muž, který ji má na svědomí, je teď podezřelý hned ze dvou trestných činů. Krádež se stala kolem 13. hodiny.

„Do prodejny přišel muž, který odcizil dvě lahve alkoholu v hodnotě přes 300 korun a utekl, aniž by za zboží zaplatil. Na místo vyjela po přijetí oznámení hlídka. Podezřelého muže policisté nalezli u cyklostezky, kde již popíjel alkohol z jedné z odcizených lahví. Druhou lahev vydal,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté zjistili, že se jedná o osmadvacetiletého muže z Třebíčska, který byl za majetkovou trestnou činnost v minulosti již opakovaně odsouzen a navíc má od února mimo jiné soudně uložený zákaz pobytu na Jihlavsku na dobu tří let. Policisté provedli u muže dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,25 promile alkoholu.

„Opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Případ policisté prověřují pro spáchání dvou trestných činů, muž je podezřelý ze spáchání přečinů krádeže a maření výkonu úředního rozhodnutí,“ dodává mluvčí Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky krádež, alkohol, láhev, zákaz, pobyt, promile, policie, Jihlava, okres Třebíč, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se zákazem pobytu v okrese ukradl v Jihlavě dvě lahve s alkoholem. Jednu si hned vypil u cyklostezky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.