Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Řidič v Mazdě jel rychle, nezvládl ledovku a narazil do jiného auta, jehož řidič se zranil. Škoda je 170 tisíc

Záchranné složky zasahovaly v sobotu 12. února před sedmou hodinou ráno u dopravní nehody, která se stala na silnici I/37 u obce Krucemburk. Na zledovatělé vozovce tam havaroval řidič v Mazdě.

„Čtyřiačtyřicetiletý řidič osobního automobilu Mazda jel po silnici I/37 ve směru od obce Ždírec nad Doubravou směrem na Žďár nad Sázavou. V místě levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu komunikace, na jejímž povrchu bylo náledí, dostal s vozidlem Mazda smyk, při kterém přejel do protisměrné části komunikace, kde se střetl s osobním automobilem Renault, jehož řidič jel ve směru jízdy od Žďáru nad Sázavou do obce Ždírec nad Doubravou. Došlo ke střetu přední částí osobního automobilu Mazda a Renault,“ popsala incident Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Co se hmotné škody týče, tak se dostala na celkovou částku 170 tisíc korun.  Řidič osobního automobilu Renault utrpěl lehké zranění a sanitka ho převezla k dalšímu vyšetření do havlíčkobrodské nemocnice. Ke zranění jiných osob nedošlo.

„U řidičů obou osobních vozidel policisté provedli dechové zkoušky, jejichž výsledky byly negativní. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod,“ dodává Čírtková na závěr.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, ledovka, rychlost, střet, zranění, I/37, Krucemburk, Mazda, automobil, Renault, Žďár nad Sázavou, Ždírec nad Doubravou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Mazdě jel rychle, nezvládl ledovku a narazil do jiného auta, jehož řidič se zranil. Škoda je 170 tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.