Počasí dnes13 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Opilá žena bourala na silnici II/130. Sjela ze silnice, dál už jela v příkopu a narazila do telefonního sloupu

Policisté nyní šetří dopravní nehodu, která se stala v neděli ráno kolem půl šesté na silnici II/130 mezi obcemi Hojanovice a Kamenná Lhota na Havlíčkobrodsku. Ukázalo se, že řidička, která má incident na svědomí, řídila opilá.

Pětatřicetiletá řidička jedoucí v osobním autě Volkswagen Golf ve směru od obce Hojanovice po projetí z jejího pohledu pravotočivé zatáčky přejela vpravo mimo komunikaci. „Poté dále pokračovala v jízdě silničním příkopem a narazila do sloupu telefonního vedení, kde zůstalo osobní vozidlo stát. Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na osobním vozidle a k poškození sloupu telefonního vedení, jiná škoda nebyla na místě zjištěna. Ke zranění osob nedošlo,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

U řidičky osobního vozidla provedli policisté dechovou zkoušku a její výsledek byl pozitivní - 1,59 promile alkoholu v dechu. Pozitivní výsledek měla také opakovaná dechová zkouška - 1,47 promile alkoholu v dechu. Policisté vyzvali řidičku, aby se podrobila lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve, což žena bezdůvodně odmítla.

„Policisté jí zadrželi řidičský průkaz a ve věci zahájili úkony trestního řízení a řidička je podezřelá ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavřela Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky alkohol, promile, nehoda, příkop, silnice, sloup, Hojanovice, okres Havlíčkův Brod, Kamenná Lhota, osobní vůz, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena bourala na silnici II/130. Sjela ze silnice, dál už jela v příkopu a narazila do telefonního sloupu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.