Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Auto není trezor. Na parkovišti na Jiráskově ulici z něj zloděj odcizil věci za 35 tisíc korun

Vlnu bezmoci a zlosti zažil majitel odcizených věcí ze zaparkovaného auta na Jiráskově ulici v Jihlavě. Policie po pachateli, který způsobil škodu za celkem 35 tisíc, stále pátrá.

Ke vloupání do zaparkovaného vozidla došlo ve středu 12. ledna před pátou hodinou odpoledne na ulici Jiráskova v Jihlavě na parkovišti u obchodního domu. Pachatel se do vozidla VW Sharan vloupal a odcizil notebook, batoh, ve kterém byla mimo jiné peněženka s finanční hotovostí, doklady a platební karty. Škoda byla vyčíslena přibližně za pětatřicet tisíc korun.

Policisté provedli na místě ohledání, zadokumentování a šetření. „Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová. Případ policisté prověřují, po pachateli a odcizených věcech pátrají.

Policie zároveň opakovaně apeluje na občany, aby nenechávali při odchodu v zaparkovaných vozidlech peněženky, mobilní telefony, notebooky, cennosti a zavazadla.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krádež, Jihlava, Volkswagen Sharan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto není trezor. Na parkovišti na Jiráskově ulici z něj zloděj odcizil věci za 35 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.