Počasí dnes21 °C, zítra13 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Opilec rekordman. U výtahu v paneláku na Březinkách ležel muž, nadýchal přes 5 promile

Je to rekord, na který jeho majitel není zřejmě příliš hrdý. Řeč je o pětatřicetiletém opilcovi, který byl v pátek časně ráno nalezen u výtahu panelového domu na jihlavském sídlišti Březinovy sady. Dechová zkouška prokázala více než 5 promile alkoholu.

K nahlášení muže, který leží bezvládně u výtahu v panelovém domě na sídlišti Březinovy sady, došlo v brzkých ranních hodinách v pátek 17. prosince. Hlídka městských strážníků po příjezdu na místo zjistila, že muž nemá žádnou zdravotní indispozici, ale že je silně opilý.

„Vzhledem ke stadiu jeho opilosti a obavám o jeho život a zdraví přistoupili strážníci k převozu mladého muže na protialkoholní záchytnou stanici k bezpečnému vystřízlivění,“ uvedl v tiskové zprávě jihlavský magistrát. Na záchytce lékař pětatřicetiletému rekordmanovi naměřil těžko uvěřitelných 5,17 promile alkoholu v krvi.

„Vzhledem k nadcházejícímu období vánočních večírků a setkávání s blízkými doporučujeme nepodceňovat rizika spojená s nadměrnou konzumací alkoholu. Při požití alkoholických nápojů lidské tělo ztrácí orientaci v prostoru a špatně vyhodnocuje okolní vjemy. Může se tak velice lehce stát, že člověk usne i v chladném prostředí, silně se podchladí a hrozí vážné zdravotní komplikace,“ upozorňují strážníci jihlavské městské policie.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky Jihlava, opilost, rekord, výtah, panelový dům, alkohol, Březinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aulia Aulia

<p>D&iacute;vka je 165 centimetrů vysok&aacute;, je středn&iacute; postavy, <a href="; dlouh&eacute; vlnit&eacute; vlasy s&nbsp;pě&scaron;inkou uprostřed</a>, levou půlka vlasů m&aacute; černou, pravou červenou a m&aacute; hněd&eacute; oči&nbsp;<br />Zdroj</p>

Úterý, 17. května 2022, 12:08Odpovědět

Opilec rekordman. U výtahu v paneláku na Březinkách ležel muž, nadýchal přes 5 promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.