Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Opilý řidič v noci driftoval na letišti. Zranil spolujezdce a tři lidi, kteří venku přihlíželi

Policisté dnes brzy ráno vyjížděli k události, kterou měl na svědomí opilý dvaadvacetiletý řidič. Ten se předváděl svému okolí a zranil při tom hned čtyři lidi.

„Dvacet minut před jednou hodinou ranní jsme na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie Kraje Vysočina přijali oznámení o události, která se stala na letišti v katastru obce Kámen na Pelhřimovsku. Dvaadvacetiletý řidič osobního vozidla Škoda Octavia zde s vozidlem "smykoval". Při tomto manévru s ním ve vozidle seděl na zadním sedadle jeden spolujezdec. Další tři osoby manévrům přihlížely venku na ploše," popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Řidič úmyslně uváděl auto do smyku a narazil na letištní ploše do tři přihlížejících lidí. Tyto osoby utrpěly lehké zranění. Lehké zranění utrpěl i spolujezdec ve vozidle.

„Všechny zraněné ošetřili záchranáři ze zdravotnické záchranné služby. Policisté provedli u řidiče osobního vozidla dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní - 1,28 promile alkoholu v dechu. Další okolnosti události prověřují policisté z dopravního inspektorátu Pelhřimov," uzavírá mluvčí Čírtková. 

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser

Štítky smyk, drift, letiště, Kámen, zranění, Kraj Vysočina, okres Pelhřimov, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič v noci driftoval na letišti. Zranil spolujezdce a tři lidi, kteří venku přihlíželi | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.