Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zloděj v jihlavské prodejně využil nepozornosti prodavače a vzal mobil za 20 tisíc. Neznáte muže a ženu na videu?

Jihlavští policisté šetří krádež mobilu v jihlavské prodejně. A v této souvislosti se obrací také na veřejnost, která by mohla pomoct identifikovat muže a ženu, kteří jsou zachycení na fotkách a také na kamerovém záznamu.

„K případu došlo na začátku září v odpoledních hodinách. Pachatel využil situace, když obsluha věnovala pozornost jiným osobám v obchodu, a odcizil z pootevřené vitríny s vystaveným zbožím krabičku s mobilním telefonem, včetně kompletního příslušenství. Krádeží vznikla škoda za více než dvacet tisíc korun,“ uvedla Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po přijetí oznámení o krádeži začali policisté případ prověřovat. Provedli šetření a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Policisté shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili. V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže zachyceného na záznamu a také ženy, která se pohybovala v jeho blízkosti.

Muž měl na sobě oblečenou bílou košili, tmavé kalhoty a na hlavě klobouk. Žena má tmavé vlasy a měla na sobě oblečené světlé kalhoty s tmavým trikem.

„Žádáme občany, kteří muže nebo ženu poznají, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také informace k místu jejich aktuálního pobytu a jakékoli jiné informace směřující ke zjištění totožnosti osob,“ dodává výzvu mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, prodejna, mobil, zloděj, pátrání, video, veřejnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj v jihlavské prodejně využil nepozornosti prodavače a vzal mobil za 20 tisíc. Neznáte muže a ženu na videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.