Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Při hašení požáru rodinného domu našli hasiči mrtvého muže. Je nařízená pitva

Hasiči likvidovali před pondělní půlnocí požár rodinného domu v Krevlickém Dvoře, části obce Březské na Žďársku. Uvnitř našli mrtvého muže. Podle mluvčí policie Dany Čírtkové byla nařízená jeho pitva. Požár způsobil škodu 300 tisíc korun, uvedli hasiči na webu.

„Místo jsme ve spolupráci s hasičským záchranným sborem ohledali, bylo tam nalezeno tělo muže, který tam zřejmě v tom objektu pobýval, k přesné příčině úmrtí byla nařízena soudní pitva. Lze říct, že to bylo v souvislosti s požárem, ale musíme vědět, jestli třeba neměl alkohol nebo jestli tam nebyly nějaké další příčiny úmrtí," řekla Dana Čírtková.

O požáru se hasiči dozvěděli asi 20 minut před půlnocí. Na místo vyjelo pět hasičských jednotek se čtyřmi cisternovými automobilovými stříkačkami a přetlakovým ventilátorem. Konkrétně zasahovali profesionální hasiči z Velké Bíteše společně s dobrovolnými kolegy z Nových Sadů, Velké Bíteše, Svatoslavi a Osové Bítýšky. Zásahem uchránili majetek za asi dva miliony korun.

Ohodnoť článek

Štítky požár, úmrtí, Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, Březské, Hasičský záchranný sbor, Velká Bíteš, Osová Bítýška, rodinný dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při hašení požáru rodinného domu našli hasiči mrtvého muže. Je nařízená pitva | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.