Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidič Octavie na Jihlavsku narazil do stromu, který se zlomil. Pak utekl

Jihlavští policisté hledají řidiče, který v pátek 22. října brzy ráno havaroval na silnici I/112 v katastru obce Vystrčenovice. Z místa nehody totiž utekl.

K události došlo ráno deset minut po půl sedmé. Dosud nezjištěný řidič s osobním automobilem značky Škoda Octavia projížděl po silnici ve směru od Telče směrem k obci Nová Říše. „Řidič nepřizpůsobil rychlosti jízdy vozidla stavu a povaze vozovky a po projetí levotočivé zatáčky vjel vpravo mimo komunikaci. Zde přední částí osobního automobilu zlomil strom a pokračoval v jízdě a poté narazil pravou zadní části do vzrostlého stromu, od kterého se odrazil zpět na komunikaci a dále vlevo mimo komunikaci do příkopu. Poté z místa dopravní nehody utekl,“ popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na vozidle Škoda Octavia, poškozený byl strom a silniční odrazový sloupek, když celková škoda dosáhla částky 52 tisíc korun. Při dopravní nehodě se naštěstí nikdo nezranil.

„Orientační dechová zkouška nebyla provedena z důvodu, že řidič utekl z místa dopravní nehody. Další šetření ve věci dopravní nehody, zejména s cílem ustanovit řidiče vozidla v době nehody, provádějí policisté z dopravního inspektorátu Jihlava,“ dodává Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, strom, Vystrčnovice, policie, Škoda Octavia, okres Jihlava, dopravní nehoda, Vystrčenovice, Telč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič Octavie na Jihlavsku narazil do stromu, který se zlomil. Pak utekl | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.