Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Na I/38 byl ráno sražen chodec (45), na místě zemřel. Řidič z místa ujel, hledají se svědci tragédie

Na silnici I/38, konkrétně mezi Stonařovem a Dlouhou Brtnicí, dnes brzy ráno došlo ke smrtelné dopravní nehodě. Byl při ní sražen chodec, který na místě nehody podlehl svým zraněním. Policisté nyní hledají důležité svědky, protože řidič z místa nehody odjel.

„Nezjištěný řidič zatím nezjištěného vozidla projížděl po silnici ve směru od Dlouhé Brtnice na Jihlavu a z dosud nezjištěných příčin způsobil v místě dopravní nehodu, při níž byl v pravém jízdním pruhu ve směru jízdy vozidla sražen pětačtyřicetiletý chodec. Ten na následky velmi vážných zranění na místě nehody zemřel. Řidič vozidla, které srazilo chodce, z místa nehody ujel," popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté se proto naléhavě obracejí na řidiče, kteří v tu dobu - tedy dnes mezi půlnocí a jednou hodinou ráno -  projížděli po silnici mezi Stonařovem a Dlouhou Brtnici a mají ve svých vozidlech palubní kamery, aby kontaktovali linku 158.

„Současně se obracíme na všechny řidiče, kteří místem projížděli a mohli by poskytnout informace k pohybu chodce po této silnici. Za spolupráci všem děkujeme," vyzývá Čírtková. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, chodec, zranění, úmrtí, I/38, Stonařov, silnice, Dlouhá Brtnice, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na I/38 byl ráno sražen chodec (45), na místě zemřel. Řidič z místa ujel, hledají se svědci tragédie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.