Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá Adélu, která se nevrátila z procházky s tříměsíční dcerou. Měla by mít červenobílý kočárek

Kriminalisté na Vysočině se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s pátráním po tříměsíční Markétce a její matce Adéle Šrámkové. Sedmnáctiletá dívka se nevrátila se svojí dcerou z povolené vycházky v neděli 1. srpna v odpoledních hodinách do střediska výchovné péče v Černovicích, kde jsou obě umístěné.

„Do současné doby se do zařízení pro mládež nevrátila a je nekontaktní,“ uvedla mluvčí policistů Stanislava Rázlová. Policisté po dívce a její dceři vyhlásili celostátní pátrání. Veškerými dostupnými informacemi, včetně popisu pohřešovaných, disponují policejní hlídky. Dívku společně s dcerou se však do současné doby vypátrat nepodařilo. Policisté po nich i nadále pátrají.

Na základě zjištěných poznatků a provedených šetření policisté zjistili, že by se dívka s téměř tříměsíční dcerou mohla v současné době pohybovat na Ústecku, Děčínsku, zejména pak v lokalitě Rumburku a Krásné Lípy. Nelze ale její pohyb vyloučit na území jiného kraje.

Adéla Šrámková
Sedmnáctiletá dívka je vysoká přibližně 170 centimetrů, je štíhlé postavy, má středně dlouhé černé vlasy a hnědé oči. Dle zjištěných informací by mohla používat dětský kočárek s bílou korbou a červenou stříškou.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka s dítětem v současné době mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ vyzývá mluvčí Rázlová.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, Adéla Šrámková, dcera, kočárek, Adélka, policie, veřejnost, Černovice, Kraj Vysočina, Ústecký kraj, okres Děčín, Rumburk, Krásná Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá Adélu, která se nevrátila z procházky s tříměsíční dcerou. Měla by mít červenobílý kočárek | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.