Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Noční havárie mladého řidiče: zranění, škoda za čtvrt milionu a skoro dvě promile v dechu

Na svoji noční jízdu nebude dvacetiletý řidič určitě vzpomínat v dobrém. U Rokytnice nad Rokytnou dnes před druhou hodinou vyjel mimo silnici, čímž způsobil škodu 250 tisíc. Ani okolnosti nejsou přívětivé - mladík se zranil, nepředložil řidičský průkaz a nadýchal skoro 2 promile.

K dopravní nehodě došlo v neděli 26. září po druhé hodině ráno. Dvacetiletý řidič vozidla Škoda jel po silnici ve směru od Rokytnice nad Rokytnou k obci Veverka, po projetí mírné zatáčky ale nezvládl řízení automobilu a vyjel mimo komunikaci do svahu, kde havaroval.

Při havárii se řidič zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. U dvacetiletého muže provedli policisté dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,78 promile alkoholu. Obdobné hodnoty u něho ukázaly také opakované zkoušky. Řidičský průkaz nepředložil. Na vozidle vznikla předběžně vyčíslená škoda 250 tisíc korun.

Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují. Dopravní nehodu šetří.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Rokytnice nad Rokytnou, ŠKODA AUTO a.s., Veverka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Noční havárie mladého řidiče: zranění, škoda za čtvrt milionu a skoro dvě promile v dechu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.