Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Veliká nezodpovědnost. Bourala se dvěma dětmi na palubě, nadýchala 2,5 promile

Těžko uvěřitelný hazard předvedla v pátek odpoledne řidička na Žďársku. Ta sedla do osobního vozidla se 2,5 promile alkoholu v dechu a dvěma dětmi na palubě. Později narazila do kovového zábradlí, nehoda si vyžádala lehká zranění všech cestujících.

K havárii došlo v pátek 27. srpna kolem 14. hodiny na silnici třetí třídy v obci Slavkovice na Žďársku. Osmatřicetiletá řidička projížděla s vozidlem Škoda Citigo ve směru od obce Petrovice k obci Veselíčko. Při projíždění křižovatky s místní komunikací u domu nezvládla řízení vozidla a najela vpravo mimo komunikaci. Následně narazila do kovového zábradlí betonového mostu.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky a nezletilých spolujedoucích z vozidla. Všichni byli vozidlem zdravotnické záchranné služby převezeni k ošetření do Nemocnice v Novém Městě na Moravě. Ke zranění jiných osob nedošlo. U řidičky provedli policisté dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem, když naměřená hodnota dosáhla 2,5 promile alkoholu v dechu. Řidička se následně podrobila lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve.

Na havarovaném vozidla vznikla hmotná škoda ve výši  šedesát tisíc korun. Řidičce policisté zadrželi řidičský průkaz. Ve věci policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, opilost, Žďársko, úraz, okres Žďár nad Sázavou, Škoda Citigo, Nové Město na Moravě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veliká nezodpovědnost. Bourala se dvěma dětmi na palubě, nadýchala 2,5 promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.