Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladá řidička se lekla vozidla, které ji předjíždělo. Její auto po nárazu do stromu shořelo

Lehkým zraněním skončila dopravní nehoda, která se stala v pátek 20. srpna chvíli po 16. hodině u Otína u Stonařova na Jihlavsku. Mladá řidička se lekla auta, které ji předjíždělo, a její osobní auto nakonec po nárazu do stromu shořelo.

„Devatenáctiletá řidička osobního automobilu značky Seat Cordoba projížděla po silnici ve směru od obce Otín směrem na Pavlov. Při jízdě neadekvátně zareagovala na situaci, kdy byla předjížděna osobním automobilem - údajně se lekla a strhla řízení vpravo. Poté vyjela s vozidlem částečně mimo komunikaci. Řidička se s vozidlem poté vrátila zpět na komunikaci, kde dostala smyk, přejela do protisměrného jízdního pruhu, přetočila se s vozidlem a přední částí vyjela vlevo mimo komunikaci, kde narazila do stromu přední částí vozidla a následně i zadní částí. Po dopravní nehodě začalo vozidlo hořet, kdy před příjezdem jednotky hasičů celé shořelo,“ informuje o nehodě Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Orientační dechovou zkoušku na alkohol provedli policisté u řidičky na místě dopravní nehody s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě si řidička způsobila lehké zranění, kdy byla na místě ošetřena lékařem zdravotnické záchranné služby bez nutnosti hospitalizace ve zdravotnickém zařízení.

„Věc dopravní nehody na místě vyřešili policisté uložením pokuty v příkazním řízení,“ dodává Čírtková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, předjíždění, zranění, požár, strom, dopravní nehoda, automobil, Otín, okres Jihlava, Stonařov, SEAT Cordoba, Pavlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá řidička se lekla vozidla, které ji předjíždělo. Její auto po nárazu do stromu shořelo | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.