Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Všechno špatně. Opilý muž bez řidičáku způsobil nehodu autem, které bylo nepojištěné a vyřazené

Neopatrně nacouval do jiného auta a zadělal si na další problémy. Řidič měl totiž v pořádku jen málo věcí. Byl pod vlivem alkoholu, neměl platný řidičák, auto bylo nepojištěné, poškozené a vyřazené z provozu.

K nehodě došlo po šesté večer ve čtvrtek 19. srpna v lokalitě obce Horní Dubénky. Ve chvíli, kdy se řidička s vozidlem VW rozjela vpřed, z volné plochy do ní nacouval s vozidlem Škoda Felicia řidič, který se dostatečně nevěnoval dopravní situaci.

Ke zranění osob při nehodě nedošlo. Provedenou dechovou zkouškou policisté u řidičky požití alkoholu vyloučili. U řidiče byla zkouška pozitivní s hodnotou 0,79 promile alkoholu. Obdobné hodnoty u něho ukázaly také opakované zkoušky.

Policisté dále zjistili, že muž není držitelem řidičského oprávnění. Na felicii byly umístěny registrační značky patřící k jinému vozidlu, které je trvale vyřazeno z provozu. Řidič dále na místě nepředložil doklady k automobilu. Vozidlo nemělo sjednané zákonné pojištění a mělo značně poškozené čelní sklo v místě před řidičem.

Na vozidlech vznikla při nehodě škoda přes třicet tisíc korun. Muž je podezřelý ze spáchání přestupků na úseku dopravy, dopravní nehodu policisté šetří.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, Horní Dubénky, havárie, alkohol, Volkswagen, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Všechno špatně. Opilý muž bez řidičáku způsobil nehodu autem, které bylo nepojištěné a vyřazené | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.