Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Nehoda motocyklu a dvou vozidel u Stonařova: jeden těžce zraněný a čtyři lehce

K dopravní nehodě s celkem pěti zraněnými osobami došlo v sobotu ráno u Stonařova na Jihlavsku. Při předjíždění osobního auta se motocyklista střetl s protijedoucím vozidlem.

K dopravní nehodě došlo v sobotu 14. srpna krátce po deváté hodině ráno na silnici druhé třídy v katastru obce Stonařov. Třiadvacetiletý řidič motocyklu Suzuki jel ve směru od Stonařova na Třešť a při předjíždění se střetl s protijedoucím vozidlem Volkswagen Golf. Následně se motocykl střetl ještě s vozidlem Volkswagen New Beetle, které předjížděl.

Řidič motocyklu byl leteckou záchrannou službou s podezřením na těžké zranění transportován do nemocnice. S podezřením na lehké zranění byli zdravotnickou záchrannou službou na ošetření do nemocnice převezeny také další čtyři osoby. Jednalo se o řidiče osobních vozidel a jejich spolujezdce.

Policisté u všech řidičů provedli dechové zkoušky, které byly negativní. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku přes dvě stě tisíc korun. Zjišťování příčiny a okolností dopravní nehody je předmětem dalšího šetření.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Stonařov, nehoda, motocykl, dopravní nehoda, okres Jihlava, Suzuki, Volkswagen Golf, Volkswagen New Beetle, Třešť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda motocyklu a dvou vozidel u Stonařova: jeden těžce zraněný a čtyři lehce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.