Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Muži v Jihlavě na Kollárově ulici vypadla z kapsy peněženka. Neznáte mladíka na fotce?

Policisté v Jihlavě šetří ztrátu peněženky. A zároveň se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci při identifikaci muže, který se pohyboval na místě a mohl by poskytnout důležité informace.

„Ke spáchání trestného činu došlo v pondělí 28. června v Jihlavě u vchodu do objektu na ulici Kollárova. Majiteli vypadla kolem druhé hodiny odpoledne z kapsy peněženka na zem, čehož si nevšiml a z místa odešel. Když následně zjistil, že peněženku nemá, a vrátil se, už ji nenašel. Peněženku totiž mezitím vzal nepoctivý nálezce a přisvojil si ji,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po přijetí trestního oznámení začali policisté případ prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Případ prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky.

Na základě šetření policisté zjistili, že se v lokalitě pohyboval muž, který by mohl poskytnout k případu důležité informace. V zájmu prověřování by tak potřebovali zjistit jeho totožnost a s žádostí o spolupráci se obracejí na veřejnost.

„Žádáme muže na fotografii nebo osoby, které ho poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ vyzývá mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, Kollárova, policie, peněženka, veřejnost, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muži v Jihlavě na Kollárově ulici vypadla z kapsy peněženka. Neznáte mladíka na fotce? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.