Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

U sjezdu z přivaděče se srazila dvě auta. Policie hledá záznamy od svědků

Policisté se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním dopravní nehody, jež se stala v pondělí 12. července v 10:35 hodin na světelné křižovatce na ulici Romana Havelky u sjezdu z dálničního přivaděče v Jihlavě. V prostoru světelné křižovatky se zde srazila dvě osobní auta.

„Řidička osobního automobilu Opel Crossland projížděla po silnici ve směru od ulice Sokolovská směrem k ulici Humpolecká. Při průjezdu danou křižovatkou se srazila s osobním vozidlem Dacia Duster, jehož řidič projížděl ve směru jízdy od komunikace I/38 a pokračoval směrem k obchodnímu centru Patrol. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo. Policisté u obou řidičů na místě nehody provedli dechové zkoušky s negativním výsledkem. Při nehodě vznikla na havarovaných vozidlech škoda ve výši 300 tisíc korun. Obě vozidla zůstala po dopravní nehodě nepojízdná,“ popsala incident Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Okolnosti a míru zavinění této dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Jihlava, kteří by ke stanovení míry zavinění uvítali případné svědky, kteří viděli dopravní nehodu a kteří mají ve svých vozidlech palubní kamery, které by průběh této nehody zachytily. „Se svědectvím se můžete obrátit na linku 158 nebo můžete kontaktovat přímo dopravní inspektorát Jihlava – telefon 974 266 250,“ vyzývá Čírtková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, sjezd, přivaděč, Jihlava, svědek, policie, veřejnost, dopravní nehoda, Roman Havelka, Dacia Duster, Opel Crossland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U sjezdu z přivaděče se srazila dvě auta. Policie hledá záznamy od svědků | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.