Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nehoda na čerpací stanici. Rozjetý řidič osobáku narazil do zaparkovaného autobusu

Větší pozor si už bude zřejmě dávat devětapadesátiletý řidič osobního auta, který v sobotu ráno v prostoru čerpací stanice v Havlíčkově Brodě narazil do zaparkovaného autobusu.

Dopravní nehoda se stala v sobotu 19. června v 08:40 hodin. Devětapadesátiletý řidič osobního vozidla Ford s přívěsem, který jel obcí Havlíčkův Brod ve směru od obce Krátká Ves, odbočoval vpravo do čerpací stanice. Řidič ale nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla na vzdálenost, na kterou má rozhled, a včas nestihl reagovat na autobus, který byl zaparkovaný v místě čerpací stanice po pravé straně.

Došlo ke střetu přední části vozidla Ford a levé zadní části zaparkovaného autobusu. Při nehodě došlo k lehkému zranění spolujedoucí z vozidla Ford, která byla z místa převezena vozidlem zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Havlíčkově Brodě. Ke zranění jiných osob nedošlo.

Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidlem Ford a autobusu v celkové výši 70 tisíc korun. Případem dopravní nehody se zabývali policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod, kteří viníkovi uložili na místě pokutu v příkazním řízení.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Havlíčkův Brod, nehoda, čerpací stanice, Ford Motor Company, dopravní nehoda, Nemocnice Havlíčkův Brod, Krátká Ves

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda na čerpací stanici. Rozjetý řidič osobáku narazil do zaparkovaného autobusu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.