Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ženu v Jihlavě obtěžoval její bývalý přítel. Zranil ji a vyhrožoval jí smrtí

Hodně nepříjemné chvíle zažívala žena v Jihlavě, kterou obtěžoval její bývalý čtyřiapadesátiletý přítel. Ten je nyní podezřelý za spáchání hned tří trestných činů.

„Ženě začal nejprve prostřednictvím mobilního telefonu zasílat zprávy, ve kterých ji vulgárně urážel a vyhrožoval jí. Jeho výhrůžky nabíraly na intenzitě a jejich obsah vzbudil u ženy obavu o život. V dubnu jí pak začal muž výhrůžky sdělovat osobně, kdy za ženou přišel do jejího zaměstnání z Jihlavě. Slovně ji urážel a vyhrožoval i za přítomnosti jiných osob,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Muž se navíc za použití násilí dostal také do bytu, kde žena pobývala, a fyzicky ji napadal. Agresivního muže se ženě podařilo z bytu vytlačit ven na chodbu a zamknout, zranění, které utrpěla, si ale vyžádalo lékařské ošetření.

„Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Provedli šetření, výslechy osob a shromáždili důkazy, na základě kterých sdělili čtyřiapadesátiletému muži podezření ze spáchání přečinů nebezpečného vyhrožování, porušování domovní svobody a ublížení na zdraví ukončeného ve stadiu pokusu,“ dodala Kroutilová.

Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Ohodnoť článek

Foto ToNic-Pics/Pixabay.com

Štítky napadení, obtěžování, krimi, policie, zranění, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženu v Jihlavě obtěžoval její bývalý přítel. Zranil ji a vyhrožoval jí smrtí | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.