Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Tragická srážka dvou osobáků u Větrného Jeníkova. Jeden řidič zemřel, druhý je vážně zraněný

K dopravní nehodě s fatálními následky došlo dneska časně ráno mezi obcemi Petrovice a Větrný Jeníkov na Jihlavsku. Došlo zde ke střetu dvou osobních vozidel, jeden z řidičů na místě zemřel, druhý utrpěl těžká zranění.

Havárie se stala dneska ráno deset minut po půl šesté na silnici II/131 mezi obcemi Petrovice a Větrný Jeníkov. Devatenáctiletý řidič vozidla Škoda Felicia projížděl po silnici ve směru jízdy od obce Petrovice na Větrný Jeníkov. Jeho vozidlo se čelně střetlo s protijedoucím osobním vozidlem Suzuki Ignis, které řídil jednapadesátiletý muž.

„Při prvotním ohledání místa dopravní nehody policisté zjistili, že řidič osobního vozidla Škoda Felicia vyjel s vozidlem částečně do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem Suzuki Ignis. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního šetření,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Následky nehody jsou tragické – řidič vozidla Suzuki na místě zemřel ještě před příjezdem zdravotníků. Řidič druhého vozidla byl s těžkým zraněním letecky transportován do nemocnice v Hradci Králové.

Na místě dopravní nehody zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Na místo nehody byl vyslán kompletní vjezd služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Havlíčkův Brod.

Silnice je v místě nehody neprůjezdná.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, úmrtí, Větrný Jeníkov, osobní vůz, dopravní nehoda, Petrovice, okres Jihlava, Škoda Felicia, Suzuki Ignis, Suzuki, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická srážka dvou osobáků u Větrného Jeníkova. Jeden řidič zemřel, druhý je vážně zraněný | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.