Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič se třemi promile způsobil nehodu a odjel, později se na místo vrátil

Zřejmě se v něm pohnulo černé svědomí a na místo nehody, kterou způsobil a odjel od ní, se vrátil. I tak si dvaadvacetiletý řidič řádně zavařil, bylo naměřeno skoro 3 promile alkoholu v dechu.

K nehodě došlo v sobotu 1. května krátce před půl šestou večer v obci Okrouhlice na silnici II/150 v místě tříramenné křižovatky s místní komunikací. Dvaadvacetiletý řidič osobního vozidla Renault Thalia jedoucí ve směru od obce Světlá nad Sázavou směrem na obec Havlíčkův Brod hodlal odbočovat vlevo, jenže přitom nedal přednost v jízdě řidičce osobního vozidla Suzuki Ignis, která jela v opačném směru jízdy.

Následně došlo ke střetu vozidel, po kterém řidič vozidla Renault odjel, nakonec se však na místo nehody vrátil. Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na obou vozidlech v celkové výši 43 tisíc korun. U řidičky vozidla Suzuki byla provedena dechová zkouška přístrojem s negativním výsledkem. Podstatně hůře dopadlo měření u řidiče vozidla Renault, kde přístroj vykázal hodnotu 2,94 promile alkoholu a podobně vyšly i opakované dechové zkoušky.

Řidiči vozidla Renault policisté na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol, Okrouhlice, Renault, Suzuki, Renault Clio, Havlíčkův Brod, Světlá nad Sázavou, Suzuki Ignis

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič se třemi promile způsobil nehodu a odjel, později se na místo vrátil | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.