Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U pumpy v Golčově Jeníkově narazilo osobní auto do nákladního, řidič je těžce zraněn

V Golčově Jeníkově na Havlíčkobrodsku dnes osobní auto narazilo do nákladního vozu v areálu čerpací stanice a začalo hořet. Těžce zraněného řidiče museli hasiči ze zdemolované kabiny vyprostit. Záchranáři ho vrtulníkem přepravili do traumacentra.

K vážné dopravní nehodě došlo dnes před polednem. V areálu čerpací stanice v Golčově Jeníkově na Havlíčkobrodsku se střetlo osobní a nákladní vozidlo s následným požárem. Na místo vyjížděla záchranářská posádka z Habrů a lékařská výjezdová skupina z Havlíčkova Brodu.

Zaklíněného řidiče osobního auta museli ze zdemolované kabiny vyprostit hasiči pomocí hydraulického nářadí. Z důvodu nedostupnosti vrtulníku záchranné služby Kraje Vysočina, který v té době zasahoval u jiné události, byl na místo povolán vrtulník z Hradce Králové, který těžce zraněného pacienta transportoval do traumacentra.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina | Zdroj ČTK, ZZS Kraje Vysočina

Štítky ČR, nehoda, zranění, Havlíčkobrodsko, Golčův Jeníkov, automobil, okres Havlíčkův Brod, Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U pumpy v Golčově Jeníkově narazilo osobní auto do nákladního, řidič je těžce zraněn | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.