Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž se psem onanoval před běžkyní, hledá ho policie. Neznáte ho?

, aktualizováno 31. března 2021, 13:32

Žďárští policisté se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s hledáním muže, jenž se dopouštěl výtržností na veřejnosti. Během venčení psa se totiž sexuálně uspokojoval před ženou, která pravidelně chodí běhat v Měříně v místech nazvaných Králův kopec.

Případ se stal 21. února krátce po 14. hodině.

„Dosud nezjištěný pachatel - jednalo se o muže - se pohyboval v daném místě a s sebou na vodítku měl psa. Jak vyplynulo z provedeného šetření, muž běžel po polní cestě směrem k rybníku Krabašák. Při běhu měl s sebou na vodítku psa. Muž pozoroval ženu, která do této lokality chodí pravidelně běhat. Chvíli běžel v určité vzdálenosti za ní, ale pak se zřejmě vydal jinou trasou a na ženu počkal na odpočinkovém místě, které je tvořené dřevěným posezením v lokalitě Králův kopec. Když tato žena  probíhala kolem něho, tak měl stažené kalhoty a sexuálně se uspokojoval. Žena z místa utekla,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

V případě, že by někdo muže na zveřejněném záznamu poznal, případně měl informace k jeho aktuálnímu pohybu, může kontaktovat linku tísňového volání 158.

popisu muže lze uvést, že byl asi 180 cm vysoký. Oblečený byl do zimní prošívané bundy tmavě modré barvy. Na sobě měl černé sportovní tepláky na běhání  a černé sportovní boty. Na hlavě měl pletenou šedou čepici s černým lemem. Pokud se jedná o psa - jednalo se o psa výšky zhruba 60 cm, světlé až bílé barvy, byl krátkosrstý a mohlo se jednat o plemeno podobné rasy jako labrador, případně nějakého křížence. Pes měl tmavý obojek.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky výtržnictví, sexuální, uspokojování, policie, pátrání, běžkyně, Měřín, pes, běžec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se psem onanoval před běžkyní, hledá ho policie. Neznáte ho? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.