Počasí dnes27 °C, zítra17 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Opilý nezletilec se pokoušel vyjet s autem, hned na parkovišti dvě naboural

Sednout si za volant auta s téměř 1,5 promile v krvi nebývá dobrý nápad. Mladistvý v Třebíči se ho v noci z pátku na sobotu pokusil zrealizovat, avšak s minimálním úspěchem. Hned na parkovišti naboural dvě auta.

Incident se stal v sobotu 13. března v jednu hodinu v noci v Třebíči na parkovišti v Řípovské ulici. Mladistvý chlapec po předchozím požití alkoholických nápojů usedl za volant osobního motorového vozidla Citroen a při opakovaných pokusech o vyjetí z parkovacího místa došlo ke střetu se dvěma zaparkovanými osobními automobily. 

Přivolaní policisté mladíka vyzvali k provedení dechové zkoušky, jejíž výsledek byl pozitivní - 1,31 promile alkoholu v dechu (opakovaná dechová zkouška 1,24 promile) v dechu. Mladík požití alkoholu před jízdou doznal a s výsledky měření souhlasil.

V době dopravní nehody s ním byli ve vozidle jako spolujedoucí ještě další dvě mladistvé osoby. Všechny mladistvé osoby byly předány na místě dopravní nehody jejich zákonným zástupcům. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob, pouze ke hmotné škodě na zúčastněných vozidlech v celkové výši 32 tisíc korun.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Třebíč, nehoda, opilost, mladistvý, dopravní nehoda, Citroën

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý nezletilec se pokoušel vyjet s autem, hned na parkovišti dvě naboural | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.