Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kokain a marihuana. Dva řidiči v Mercedesu měli při kontrole pozitivní testy na drogy

Policisté na Vysočině v rámci běžných silničních kontrol odhalili dva řidiče, kteří měli pozitivní test na přítomnost drog. V jednom případě šlo o marihuanu, ve druhém o kokain. Obě události budou i nadále šetřit.

Pelhřimovští policisté zastavili v pondělí 1. března kolem půl desáté večer na silnici první třídy v katastru obce Obrataň osobní automobil Mercedes, jehož řidičem byl pětadvacetiletý muž. „Součástí silniční kontroly byl také test na zjištění ovlivnění omamnými a psychotropními látkami. Výsledek byl pozitivní a vykázal přítomnost kokainu. Policisté muže vyzvali k podrobení se lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu, s čímž souhlasil,“ uvedla Stanislava Rázlová, mluvčí policistů.

Podobný případ se odehrál i následující den, tedy 2. března. To policisté v rámci silniční kontroly odhalili dalšího řidiče, u kterého ukázal provedený test přítomnost drog. „Po jedné hodině odpoledne jel sedmatřicetiletý muž s vozidlem Mercedes Benz ve směru z Třebíče na Stařeč. Automobil zastavila hlídka. Muž při kontrole nepředložil řidičský průkaz. Dechová zkouška byla u řidiče negativní. Test na zjištění ovlivnění návykovou látkou u muže ukázal přítomnost marihuany,“ jmenuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Lékařskému vyšetření se sedmatřicetiletý řidič odmítl bezdůvodně podrobit. Policisté řidiči další jízdu zakázali. Je podezřelý ze spáchání přestupků na úseku dopravy, které policisté šetří.

Ohodnoť článek

Foto Denisa Albaniová

Štítky kontrola, policie, test, drogy, kokain, marihuana, Mercedes-Benz, Kraj Vysočina, Obrataň, Třebíč, Stařeč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kokain a marihuana. Dva řidiči v Mercedesu měli při kontrole pozitivní testy na drogy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.