Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie telefonovala s mužem, co si chtěl ublížit. Našli ho pořezaného v lese v louži krve

Včasnou pomoci poskytli policisté v pondělí 22. února muži, který si chtěl ublížit. Oznámení obdrželi na tísňové lince před 21. hodinou a ihned začali jednat.

Podle informací, které policie měla, se jednačtyřicetiletý muž měl nacházet v blíže neupřesněné lokalitě v lese u obce Hodějovice. „Operační důstojník do lokality ihned vyslal dostupné policejní hlídky. Muž, po kterém policisté začali okamžitě pátrat, měl u sebe mobilní telefon. Hlídka policistů z obvodního oddělení v Pelhřimově, která se nacházela nedaleko místa, kde se měl muž nacházet, na telefon zavolala. Muž hovor přijal a s policisty komunikoval. Policistům popsal místo, kde se nachází a dále také uvedl, že si již způsobil řezné poranění ruky,“ popisuje Stanislava Rázlová, mluvčí policistů.

Během pár minut policisté muže nalezli, jak leží u stromu a kolem něj je větší množství krve. Policisté muži ihned poskytli nezbytnou první pomoc, přiložili tlakový obvaz a muže zabalili do termofolie. V tu chvíli již ke zraněnému muži směřovali také záchranáři, kteří již byli nedaleko místa, kde muž ležel.

„Již před půl desátou si tak zdravotníci muže převzali do své péče a společně s policisty ho na nosítkách transportovali do sanitního vozu,“ dodala mluvčí Rázlová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pomoc, policie, telefonát, pořezání, les, pátrání, Pelhřimov, Hodějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie telefonovala s mužem, co si chtěl ublížit. Našli ho pořezaného v lese v louži krve | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.