Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý muž vyhrožoval svému příbuznému. Vyzbrojil se i sekerou a rýčem

Rodinu si nikdo nevybírá. Své o tom ví i muž z Třebíčska, kterému v tomto týdnu vyhrožoval příbuzný. Opilý agresor si s sebou na pomoc vzal i sekeru a rýč. Policie násilníka zpacifikovala, byl obviněn z trestného činu nebezpečného vyhrožování.

Agresivně a násilnicky se obviněný muž ke svému okolí choval již nějakou dobu, na začátku tohoto týdne ale jeho jednání gradovalo. V obci na Třebíčsku muž v nočních hodinách opakovaně vyhrožoval svému blížkému příbuznému, se kterým v domě bydlí.

Útočník byl pod vlivem alkoholu, přičemž se ozbrojil sekerou a rýčem. Poškodil vozidlo, svému příbužnému vyhrožoval a ten z něho měl strach, obával se o svůj život, proto přivolal policii. Ta agresivního muže zajistila a při dechové zkoušce mu naměřila hodnotu necelé dvě promile alkoholu.

Opilý muž byl převezen na protialkoholní záchytnou stanici a po vystřízlivění byl umístěn do cely. Na základě shromázděných důkazů poté kriminalisté zahájili trestní stíhání sedmatřicetiletého muže, následně byl obviněn z trestného činu nebezpečného vyhrožování spáchaného se zbraní.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky opilost, vyhrožování, agrese, Třebíčsko, sekera, rýč, okres Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž vyhrožoval svému příbuznému. Vyzbrojil se i sekerou a rýčem | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.