Počasí dnes13 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Policie hledá majitele usmrceného bulteriéra. Srazil ho motorkář

Havlíčkobrodští policisté se obrací na veřejnost v případě pátrání po majiteli psa, který vběhl do cesty motorkářovi. Došlo k nehodě, při níž se zranil motorkář a pes střet, bohužel, nepřežil.

Dopravní nehoda se stala v pátek 9. října  pět minut před osmnáctou hodinou na silnici I/34 mezi obcemi Šmolovy a Věž na Havlíčkobrodsku. „K dopravní nehodě došlo poté, když řidiči motocyklu značky Suzuki, který jel ve směru od obce Věž směrem na obec Šmolovy, vběhl náhle a bezprostředně do jízdní dráhy při předjíždění jiného vozidla pes. Po střetu motocyklista s motocyklem upadl na komunikaci. Při dopravní nehodě se motocyklista zranil a byl vozidlem zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice v Havlíčkově Brodě,“ popisuje Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Pes - jednalo se o plemeno „stafordširský bulterier“ -  byl při střetu s motorkou usmrcen.  U motocyklisty policisté provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

„Policistům se do současné doby nepodařilo zjistit majitele psa, proto se obracejí se žádostí o pomoc na případné svědky této nehody, případně na majitele psa, aby se se svým svědectvím přihlásili na lince 158. Výrazně by nám pomohly také informace od občanů, kteří by věděli, kdo takového psa vlastnil. Za spolupráci děkujeme,“ připojuje výzvu mluvčí Čírtková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pes, úmrtí, pátrání, majitel, nehoda, motorkář, policie, veřejnost, dopravní nehoda, Suzuki, Nemocnice Havlíčkův Brod, okres Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Policie hledá majitele usmrceného bulteriéra. Srazil ho motorkář | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.