Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Ve vyhořelém osobním autě byl nalezen bezdomovec, který v něm žil

Policisté na Žďársku vyjížděli v sobotu 7. listopadu kolem půl 11 večer k ohlášenému požáru osobního auta v Křižanově. Po příjezdu na místo hlídka zjistila, že je v autě mrtvý muž neznámé totožnosti.

Policisté na základě lustrace v systému evidence vozidel zjistili majitele vozidla a od něho získali informaci, že s jeho svolením ve vozidle přebýval muž bez trvalého domova. Na místo byl vyslán kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování z územního odboru Žďár nad Sázavou. Kriminalisté místo důkladně ohledali, vyslechli svědky z okolí, kde bylo vozidlo zaparkované. Prvotním prověřováním zjistili, že se s největší pravděpodobností jedná skutečně o padesátiletého muže bez trvalého bydliště,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Na místo byl přizván také policejní psovod se psem na vyhledávání akcelerantů hoření. Vyhořelé vozidlo policie zajistila pro účely trestního řízení. „U zemřelého muže byla nařízena soudní pitva. Případ si k dalšímu prověřování převzali kriminalisté z oddělení obecné kriminality územního odboru ve Žďáru nad Sázavou,“ doplnila Čírtková.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky požár, auto, nález, bezdomovec, úmrtí, okres Žďár nad Sázavou, Křižanov, Žďár nad Sázavou, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve vyhořelém osobním autě byl nalezen bezdomovec, který v něm žil | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.